TERCI DE OVĂZ CU FRUCTE

TERCI DE OVĂZ CU FRUCTE

Reteta-pentru-Terci-de-ovaz-cu-fructe
  • 0
  • 15 septembrie 2023

Descriere rețetă

Dimineața perfectă începe cu un mic dejun sănătos!

Cel mai îndrăgit mic dejun de toți este terciul, de aceea, împărtășim cu voi cea mai simplă și delicioasă rețetă de terci de ovăz.

Oricine poate să repete această rețetă și să-i bucure pe cei dragi de dimineață.

Ingrediente:

  • 150 g fulgi de ovăz (găsiți fulgi de ovăz întregi Yarmarka în magazinul Berezka)
  • 500 ml lapte 3,5% grăsime
  • 500ml apă
  • 50g unt
  • miere
  • afine, zmeură, fructe la alegere

Descoperă online și alte rețete recomandate de Berezka.

Produse recomandate pentru preparare

  • ,

    Apă Minerală Carbogazoasă Nabeglavi 0.5 L

    0 out of 5
    8,90 lei
  • , ,

    Fulgi de hrișcă Yarmarka 350 gr/12 37

    0 out of 5
    18,50 lei
  • ,

    Unt fără sare 82.5% Brest Litovsk 180 gr

    0 out of 5
    24,90 lei
  • ,

    Unt Svalya 82% S 200 gr

    0 out of 5
    20,90 lei

Mod de preparare

Mod de preparare: Într-o cratiță se amestecă apa, laptele, fulgii de ovăz și se pune la fiert. Când terciul începe a fierbe, se mai lasă la foc mic pentru aproximativ 15 min. Când terciul e gata, se adaugă untul și se amestecă până untul se topește complet. Terciul se servește cu fructele preferate precum zmeură, afine, banană și cu miere. Poftă bună!
has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin