Politica de Livrare

Politica de Livrare

 

S.C. VKUSNO CONCEPT S.R.L. comercializează prin magazinul online găzduit la adresa: https://berezka-brasov.ro/ în România produse alimentare și nealimentare din alte țări din Europa.

 

Modificarea sau anularea unei comenzi

În cazul în care dorești anularea sau modificarea unei comenzi deja plasate, te rugăm să ne contactezi cât mai repede la numărul de telefon: (+4) 0740 142 000.

 

Achiziționarea și livrarea/ridicarea produselor

 1. Livrare prin curier

Pentru produsele vândute de S.C. VKUSNO CONCEPT S.R.L. și livrate prin serviciile de curierat ale companiei Boogit a căror valoare cumulată este sub 250 RON se va adăuga o taxă de livrare de 15 RON pentru Brașov și taxă de transport variabilă, în funcție de distanță, pentru alte orase in Romania.

Livrarea este gratuită în orașul Brașov pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 RON care conțin produse vândute de S.C. VKUSNO CONCEPT S.R.L.

Ridicarea produselor din magazinul Berezka din Str. Calea București, nr. 84 A 500326. este gratuită

Înainte de finalizarea oricărei comenzi, ai posibilitatea de-a alege să ridici produsele direct din depozit. În acest caz, bineînteles că nu se mai aplică costurile de livrare indiferent de valoarea totală.

 

Termenele de livrare

Termenele de livrare se referă la comenzile pe care ai ales să le plătești numerar prin ramburs sau plata online cu card-ul.

 1. Livrări în orașul Brasșov:
 • Dacă comanda a fost transmisă până în ora 12:00, produsele tale vor fi predate curierului în aceeași zi pentru Bucuresti si livrate .
 • Dacă comandat a fost transmisa începând cu 12:01 produsele tale vor fi predate curierului în ziua următoare.
 • Termenul mediu de livrare este de 24-48 de ore de la ridicarea coletului de către curier din depozitul Boutique BeBelle.
 1.  Livrări în județul Brașov și alte localități:
 • Dacă comanda a fost transmisă până în ora 12:00, produsele tale vor fi predate curierului în aceeași zi pentru Bucuresti si livrate .
 • Dacă comanda ta a fost transmisa începând cu 12:01 produsele tale vor fi predate curierului în ziua următoare.
 • Termenul mediu de livrare este de 72 de ore de la ridicarea coletului de către curier din depozitul Boutique BeBelle.

Livrarea în orașul Brașov se face în aceeași zi lucrptoare. timp estimativ: 1 – 1,5 ore.

Livrarea in restul țării se face în termen de 1-2 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii.

Comenzile înregistrate în week-end sau sărbători legale, sunt preluate de curier în următoarea zi lucrătoare.

Există situații în care taxa de livrare poate fi mai mare de 24 RON. dacă te afli într-o zonă care presupune kilometri suplimentari pentru serviciul de curierat.

Calculul exact al costului de transport pentru astfel de zone se poate face online pe site-ul Berezka Brașov, în pagina de Checkout la completarea adresei de livrare sau pe site-ul Fan Courier.

Dacă ai ales o altă modalitate de plată –ordin de plată – termenul de livrare se poate modifica în funcție de confirmarea plății.

 

Modalități de plată

Magazinul Online disponibil la https://berezka-brasov.ro/ oferă posibilitatea de plată în 3 feluri:

 1. Ramburs/numerar la livrare (valoare comandă + taxă de livrare dacă este cazul);
 2. Online cu card-ul (valoare comandă + taxă de livrare dacă este cazul);
 3. Transfer Bancar/Ordin de plată.

Dacă comanda transmisă este mai mică de 350 RON, va trebui să achiți, indiferent de metoda de plată aleasă și taxa de livrare de 16 RON +TVA în Brașov și 24 RON +TVA pentru restul orașelor din România fără kilometri suplimentari.

 

Condiții de transport speciale

Pentru livrarea produselor proaspete, în zona Brașovului, vom folosi la nevoie, ambalaje speciale.

Pentru că suntem preocupați de calitatea produselor care ajung la tine nu livrăm național produsele proaspete sau congelate.

Doar astfel, orice produs ajunge la tine în cele mai bune condiții indiferent de anotimp.

 

Disponibilitate la nivel național

Poți comanda online de la Berezka, însă trebuie să te asiguri că adresa ta se află în aria de livrare acoperită de curierii noștri.

Momentan asigurăm livrarea de produse proaspete numai în Brașov și zonele limitrofe. Pentru restul țării distribuim doar produse care pot fi transportate în siguranță pe distanțe lungi.

îți livrăm comanda direct la tine acasă. Livrarea comenzilor la domiciliu în Brașov are loc de Luni până Duminică în același interval orar în care are program magazinul.

Livrarea comenzilor la domiciliu, în restul țării, are loc de Luni până Vineri în intervalul 09:00-18:00.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin