Despre magazin

Rețeaua de magazine gastronom „BEREZKA”

În septembrie 2009, în Varna a fost deschis primul magazin Berezka.

Afacerea a început exclusiv ca o afacere de familie, iar atunci puțini și-ar fi putut imagina că Berezka se va deschide în toate marile orașe din Bulgaria, și chiar și în România.

Acum avem depozite și producție proprie, un stil aparte și, cel mai important, o abordare în a face afaceri.

A fost greu de găsit producători de calitate de produse culinare și pelmeni siberieni adevărați, așa că în 2012 am decis să începem producția de alimente pe cont propriu. Nu a fost ușor, dar a funcționat.

Suntem mândri că nu există oameni indiferenți față de clienți și calitatea produselor în companie, iar aceasta nu este doar etica corporativă, ci plăcerea sinceră pe care o obținem cu toții din ceea ce facem în fiecare zi.

Crearea și vânzarea alimentelor este o meserie minunată, încercăm din greu, facem greșeli, le corectăm, nu ne supărăm pe eșecuri și ne bucurăm de succese. Poate că nu am devenit – și nu vom deveni – o mare corporație mare, dar că ne place ceea ce facem, vă garantăm!

În perioada sovietică, magazinele Berezka aveau reputația singurelor magazine unde puteai găsi produse de import deficitare.

Din ele puteau cumpăra produse doar străinii cu valută sau oamenii sovietici care aveau tichete speciale, care puteau fi convertite pe produse.

Oamenii sovietici rareori ajungeau pe acolo, problema era ca nu aveau dreptul să cumpere ceva cu valută și nici măcar să o dețină.

Însă lumea găsea ocolișuri, căutau să-și facă legături și cunoștințe pe acolo.

Conceptul actual al rețelei Berezka nu are nimic comun cu perioada sovietică, și are la origini o afacere de familie care are ca scop comercializarea produselor calitative clienților noștri, aducând pe piața locală produse specifice țărilor din Europa de Est fără nici un rabat la calitate.

Suntem foarte bucuroși că datorită nouă atât de mulți oameni au încercat și vor încerca un număr imens de produse delicioase, iar nouă – moldovenilor, ucrainenilor, caucazienilor, lituanienilor, polonezilor, bulgarilor, armenilor și rușilor – ne place să mâncăm și avem cu ce să ne lăudăm!

Vă invităm să ne vizitați, nu veți regreta!

Recenzii

Добавьте кириешки и живчик!!

Георгій Скульський Avatar Георгій Скульський
12 aprilie 2024

Vegetarian options: They have enough Parking: You park in a "Romanian" but civilized way in the tenants' place, with a phone number in the window Kid-friendliness: They have ice cream and sweets

Utilizator Avatar Utilizator
7 aprilie 2024

Gustos, calitativ si proaspat! Revenim cu siguranta!

Mihai Cebotari Avatar Mihai Cebotari
6 aprilie 2024

Был очень рад обнаружить этот магазин. Как дома побывал. Хороший выбор наших продуктов питания. А ещё здесь замечательный отдел кулинарии. И отдельное спасибо персоналу.

Evgeniy Beloshytskiy Avatar Evgeniy Beloshytskiy
23 martie 2024

Locațiile magazinelor Berezka în toataă România

/>Click edit button to change this html

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin