Politica de Retur a Produselor

Politica de Retur a Produselor

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele alimentare sunt exceptate de la obligativitatea returnării, chiar ți cazul achiziției online.

Cu toate acestea, în situația în care unul sau mai multe produse nu sunt conforme pot fi returnate în maximum 3 zile de la primirea, după confirmarea telefonică în prealabil.

Pentru returnarea produselor urmează pașii:

 1. Contactează-ne telefonic (+4) 0724 364 931;
 2. Astepti raspunsul nostru pe adresa ta de e-mail
 3. Trimiți coletul înapoi către noi.

 

Detalii:

Produsele retur se vor trimite către noi prin orice firmă de curierat rapid, fără ramburs, costul returnării produselor va fi suportat de către tine. Iar coletele trimise prin Poșta Română nu vor putea fi ridicate.

Adresa pentru returnarea produselor este: VKUSNO CONCEPT S.R.L., Aleea Ion Agârbiceanu nr. 3-11, camera 1, Bl. B, etaj 5, ap. 50 București, Romania, (+4) 0724 364 931.

 • produsul returnat sa fie ambalat corespunzător pentru a nu se deteriora la transport, împreună cu toate accesoriile aferente și documentele doveditoare ale achiziției. Produsul returnat va fi împachetat în ambalajul original
 • produsul să nu prezinte urme de folosire, uzurî.

Returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza. Pierderea sau deteriorarea produselor, comandate pe website trece în responsabilitatea ta, odată cu semnarea documentelor de transport.

S.C: VKUSNO CONCEPT S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare.

 

Modalitatea de compensare:

– inlocuirea produsului cu unul asemănător:

 restituirea contravalorii produsului (in contul bancar specificat, informații necesare: Nume titular cont, cod IBAN) în termen de 7 zile lucrătoare după primirea coletului trimis de tine. Coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs nu vor fi recepționate.

– dacă greșeala s-a produs din cauza bebelle.ro, ne asumăm responsabilitatea și vom înlocui produsul (de exemplu: dacă tu ai comandat un produs in cantitate de 50 ml și noi am trimis din greșeală un recipient de 30 ml). Nu sunt acceptate retururile datorită nuanței produsului,  acesta fiind un factor subiectiv.

Te rugăm să ai în vedere faptul că nuanțele culorilor diferă în functie de dispozitivul de pe care accesezi site-ul (PC, laptop, telefon, tabletă etc. cât și de nou este acest dispozitiv).

În cazul returnării produselor, costul de transport va fi suportat de către tine, iar transportul se va face prin orice firmă de curierat rapid. În cazul în care optezi penru înlocuire de produs, costul de transport al livrării produsului schimbat este suportat de către noi.

În cazul unui retur care survine după un alt retur, costul transportului tur-retur va fi suportat integral de către tine.

– dacă greșeala s-a produs din cauza S.C: VKUSNO CONCEPT S.R.L. ne asumăm responsabilitatea și vom înlocui produsul (de exemplu: dacă tu ai comandat un produs in cantitate de 500 gr și noi am trimis din greșeală un recipient de 200 gr). Nu sunt acceptate retururile datorită nuanței produsului,  acesta fiind un factor subiectiv.

Te rugăm să ai în vedere faptul că nuanțele culorilor diferă în funcție de dispozitivul de pe care accesezi site-ul (PC, laptop, telefon, tabletă etc. cât și de nou este acest dispozitiv).

 

RELAȚII CLIENȚI

Pentru orice sugestie, recomandare, observație, te rugăm să ne scrii la contact@berezka-brasov.ro sau să ne contactezi la numărul 0740 142 000 de Luni până Vineri între orele 9:00 – 17:30.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin