Dacă nu mai știi ce să gătești în perioada de post, noi îți propunem o rețetă delicioasă de borș roșu, care pe lângă faptul că este nespus de gustos, mai este și sănătos.
Ingrediente:
- o ceapă
- un morcov
- 3-4 cartofi medii
- 1/3 varză
- o conservă de fasole
- o legătură de pătrunjel
- o legătură de leuștean
- dressing de roșii și sfeclă Torcin
- 250 ml borș acru
- ulei, sare, piper, foi de dafin după gust
Mod de preparare:
Într-o tigaie încinsă se adugă ulei și se călesc bine ceapa mărunțită, morcovul dat prin răzătoare și varza tăiat mărunt.
Într-o cratiță se pun la fiert aproximativ 2,5 litri de apă, se adaugă cartofii tăiați cubulețe și legumele călite.
Se lasă la fiert 20 min, până când cartofii sunt aproape gata.
Se adaugă dressingul de roșii și sfeclă Torcin, sarea, piperul, foile de dafin, borșul acru și fasolele.
Se mai lasă la fiert 5-7 min.
După ce se oprește focul, se adaugă verdeața bine mărunțită și se acoperă cratița pentru încă 5-10 min.
Poftă bună!
Descoperă produsele de post disponibile online și în magazinul Berezka din Brașov
-
Castraveți, Conserve, Legume, Produse de post, Suveniruri
Castraveți marinați de Berlin
21,90 lei / 680 gr -
-
-
-
-
-
Mâncare gătită, Produse de post, Salate preparate
Salată de post Olivie cu ciuperci
70,90 lei / 1 kg -
Pelmeni, Produse Congelate, Produse de post, Vareniki
Varenikii rusești cu varză și ciuperci, de post
24,90 lei / 500 gr -
-
-
Conserve, Dovlecei, Legume, Produse de post
Zacuscă de dovlecei prăjiți, Unchiul Vania
14,90 lei / 460 gr -


















